Leasing

Leasing er i dag den mest brugte investering form i den kommercielle fitness sektor og ind til for får år siden var det ret nyt for foreninger og selvejede institutioner at benytte den form for finansiering, men det er det bestemt ikke længere, flere og flere benytter sig af de mange fordele ved leasing, som i bund og grund handler om at frigive likviditet indkøbsfasen og i stedet ligger omkostningen over i den løbende drift af centret. Dette giver udover flere penge mellem hænderne på kort sigt også en mindre risiko i det samlede projekt, da sikkerheden og pantet ofte vil ligge i udstyret. Man vil derfor også ofte opleve at renterne er lavere på leasing end på et regulært drift lån/kasse kredit. Handler man med Clubpartner tilbydes leasing fra 12-72 måneder på alle vores produkter. Det kan med andre ord sjældent svare sig at låne pengene i banken. Efter den endte leasing periode vil i få tilbudt at købe udstyret fri for 10% af indkøbsprisen (også kaldet scrap værdien). Der kan tegnes fuld service og garanti i hele løbetiden!

Leje

Den primære forskel på leje og leasing er at man ikke kommer til at ejer udstyret efter løbetiden, samt at løbetiden vil være kortere. Dem som ønsker at leje er typisk dem der ønsker en mere fleksibel og dynamisk aftale , med mulighed oftere at kunne skifte udstyret ud til noget nyere , for på den måde at kunne imødekommende en evt. løbende og ændret efterspørgelse. Hos Clubpartner kan man leje udstyret fra 12-48 måneder. Der er på leje aftaler fuld service og garanti inkluderet. Partner koncept - Ekstern indlejre

Partner koncept - Ekstern indlejre

Når man som idrætscenter eller foreninger og har eller får et lokale til rådighed hvor der kan være fitness og overvejelserne for alvor starter, så komme tankerne formentligt af at man vurdere der er behov for fitness i idrætscentret. En ting er en konstatering af et behov, en anden er at skulle starte og drifte en fitness afdeling. Det er ikke alle der finder den øvelse interessant, at have ansvaret for en fitness afdeling, men det behøver jo ikke at betyde at behovet ikke er der?

I disse tilfælde kan vi anbefale vores partner koncept, der består i at idrætscentret eller foreningen blot kommer med et lokale som man har til rådighed og ønsker fitness i, samt en pris i ønsker i leje for lokalet i måneden. Derfra overtager vi hele projekteringen. Vi laver hele projektet klar og finder derefer en indlejer i vores partner netværk. Det er muligt for jer at stille visse krav til hvem og hvad centret skal bestå af og i sidste ende er det jer der tager den endelig beslutning om i ønsker den pågældende lejer, eller måske har ændret mening og ønsker at køre det selv.

Lejeren har ansvaret for indkøb af inventar, bemanding og helt overordnet at drifte centret. Idrætscentret får Club Partner og får en fast husleje i måneden.

KONTAKT OS

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.