BH FITNESS

SPECIALISTER I INDOOR BIKE OG TEKNOLOGI

BH Fitness har leveret udstyr til fitnessindustrien siden 1909. De har ekspertise inden for cardiomaskiner, og de har siden starten leveret nogle af de mest ikoniske cykler. Som tiden har udviklet sig, har de udvidet deres sortiment og leverer nu både maskiner til styrketræning, funktionelle områder og cardio.

CARDIO

Se mere

STYRKE

Se mere

FUNKTIONEL

Se mere

EN VELFUNDERET VIRKSOMHED MED MERE END 100 ÅRS ERFARING

BH Fitness er grundlagt i 1909 af tre passionerede brødre. I de første år udviklede de deres ekspertise inden for cykelområdet.

De har siden udvidet deres produktsortiment, så det i dag også indeholder fitness- og træningsmaskiner af god kvalitet til fornuftige priser. De er tilstede i mere 85 lande enten med datterselskaber eller forhandlere.

BH Fitness vægter service og kunderelationer højt, og derfor kan de også bryste sig af, at 90% af deres kunder fortsætter som kunder, når de skal udskifte eller købe nyt udstyr.

FÅ DEN NYESTE TEKNOLOGI

BH Fitness har dedikeret en hel afdeling til teknologi og udvikling, og de kan tilbyde produkter, som er koblet på den nyeste teknologi inden for fitnessområdet. Det gør det lettere for både dig og dine medlemmer at følge med.

Som medlem har du altid adgang til opdaterede data på din træning via en app, og du kan løbende følge med i din udvikling og sætte mål for dig selv. Som ejer, eller centerleder, vil du have adgang til real-time data omkring maskinerne eksempelvis, hvor meget de bliver brugt, og om de fungerer som de skal.

LEVERANDØRE TIL EUROPAS ELITEKLUBBER

BH Fitness har de seneste år fået et godt tag i elitesporten ude i Europa. Storprofilklubber som AZ Alkmar (Holland) og Ahtletico Madrid (Spanien) er kommet til som nye brugere af BH fitness udstyr på deres egne træningsfaciliteter .

KONTAKT OS