VISION

DClubpartner vil være din nærmeste sparringspartner på vejen mod øget indtjening. Vi er ikke blot en leverandør af udstyr, men en leverandør af sparring og rådgivning, baseret på mange års erfaring i branchen.

MISSION

Clubpartner vil være din førende rådgiver inden for fitness, baseret på høj kundetilfredshed og på at hjælpe så mange kunder, som muligt, til at øge deres bundlinje igennem de rigtige investeringer.

360° LEVERANDØR

Clubpartner ønsker at arbejde med levering på alle niveauer, så kunder der har brug for sparring og ekstra rådgivning i forbindelse med et projekt, kan søge alt deres viden hos os, uanset om det drejer sig om økonomi, indretning eller noget helt tredje. Vores mål er at levere det rette produkt til den rette pris.

GOD SERVICE ER EN NATURLIG ADD-ON I VORES VERDEN

Service er vejen til langvarige samarbejder med vores kunder, derfor har vi skarpt fokus på at levere en god aftersale service til vores kunder.

Vi har derfor 4 Key Account rådgivere, 2 teknikkere og et installationsteam, som altid står klar til at hjælpe og rådgive med stort som småt.