PANATTA

EUROPAS FØRENDE INDEN FOR SPECIALTILPASSET UDSTYR

Brandet Panatta er et af de førende på markedet, når det kommer til træningsmaskiner. De tilbyder det bredeste sortiment, og de mest komplette produktlinjer. Panatta er båret af en passion for det at lave markedets bedste fitnessudstyr.
Alt udstyret er 100% udviklet, produceret og gennemtestet i Italien. Der er ingen mellemproduktion af dele, og ingen udvikling via eksterne parter.

CARDIO

Se mere

STYRKE

Se mere

FUNKTIONEL

Se mere

DESIGNET OG PRODUCERET I ITALIEN

Med sine italienske rødder er Panatta ikke blot en leverandør af god kvalitet, men også af et fuldendt æstetisk udtryk. De går ikke på kompromis med hverken funktionalitet eller udseende. De har en klar mission om at ville skabe funktionelt, brugbart og holdbart udstyr med et godt design til konkurrencedygtige priser.

Teknik, kvalitet & Funktion

Materialerne og teknologien der indgår i udformningen af deres udstyr er lånt fra bil- og skibsindustrien med det formål at skabe brugervenlige maskiner, der kan holde en menneskealder. Med deres målsætning om at ville være førende inden for udvikling og innovation vil man blandt andet i udbuddet af maskiner opleve, at ingen maskiner står alene med enkle muskelgrupper. Panatta kommer med mange forslag til, hvordan den enkle muskelgruppe kan rammes. Alle produkter produceres i højkvalitetsmaterialer med ekstra tykke stålelementer, og alt udstyret gennemgår op til 5 forskellige kvalitetstests, inden de sendes kunden.

SPECIALDESIGNET UDTRYK

Når du vælger udstyr fra Panatta, vælger du samtidig muligheden for at kunne skræddersy udtrykket på dine maskiner, så du kan skabe en helt unik stemning, der skiller sig ud fra mængden. Der er eksempelvis mere end 2.000 kombinationsmuligheder, når det kommer til at vælge polstring på sæder. Der er altså næsten uendelige muligheder, når det kommer til muligheder, farver, betræk, syninger. Derudover er der også mulighed for at specialtilpasse vægt, og justere eller lave ændringer af de bevægelige dele. Det hele er baseret på Panattas filosofi om “If we like it, we make it”.

KONTAKT OS