Fra Spinning til Fitness

Hammel Idrætscenter huser mange foreninger inden for alt fra Svømmening, håndbold til fodbold osv. Hammel forenings idræt har i mange år været en stor succes for byen og ikke mindst idrætscentret som derfor for del år tilbage valgte at lave og drive et fitness center, for byens borger og hallens foreninger. Tilbage i 2019 valgte hallen at sælge fitness fra til hovedforeningen Hammel GF som så har drevet succeen videre. Tilbage i 2021 var det nu tid til at snakke en udvidelse, da pladsen begyndte at være trangt for de mange medlemmer og flere kom løbende til. Her blev Fitness Lokalt inviteret ind til en snak om den kommende udvidelse, samt en udskiftning af nogle maskiner fra det eksisterende center. Efter en god løbende dialog , hvor andre også var inviteret med på bud, fald valget på os og det er vi selvfølgelig stadig RIGTIG stolte af. Vi har leveret et komplet nyt funktionel lokale med gulv, special designet rack, som er bestilt i specialmål for at passe ind i lokalet, med special farve som passer til centres farver. Derudover har vi leveret nyt Smart focus kredsløbs udstyr med underholdnings skærme. VI ser frem til at fortsat godt samarbejde med Hammel GF!

Testimonials

Add customer reviews and testimonials to showcase your store’s happy customers.

Author's name

Fra Spinning til Fitness


1. Dual Adjustable pulley PT - delvist vægmonteret kabel maskine

2. Smart Elliptical (crosstrainer), med justerebare skridt. Fylder det af en normal elliptical crosstrainer, men har flere funktioner.

3. Lydløs Romaskine fra BH fitness. Magnet belastning frem for luft tryk sikre en mere konstant belastning, men uden larm

4. Benpres maskine med justerebar ryglæn som gør det muligt at Squatte i maskinen. Det giver derfor mulighed for 2 øvelser i 1 :)